MEERI LEMPIÄINEN on Tanssivintin kasvatteja ja toimii tällä hetkellä nykytanssituntien opettamisen lisäksi Intensiivien ohjaajana ja koulun yhtenä vetäjänä.

Meerin tunneilla harjoitetaan liikkeen orgaanisuutta ja praktisuutta suhteessa painovoimaan, kiertoihin ja momentumiin. Hänen tämänhetkinen työskentelynsä saa vaikutteita myös itämaisesta ajattelusta, jossa näkyvän kehon lisäksi tunnistetaan "energiakeho" monine ulottuvuuksineen. Niin tehtävälähtöisten harjoitteiden kuin liikesarjojen kautta pyrkimys on kohti aktiivista liikkeellistä ajattelua sekä tanssijan sisäisen toimijuuden vahvistamista. Opettajana Meeri ohjaa tanssijoita heidän kehollisuuttaan ja henkilökohtaisia prosessejaan kunnioittaen. Salliva suhtautuminen tanssijan kokemukseen ja ruumiillisen matkansa vaiheeseen on hänelle tärkeä lähtökohta.

Meeri on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta ja toiminut monipuolisesti esiintyjänä ja koreografina useissa taiteellisissa työryhmissä. Nykytanssin kentällä hän on työskennellyt mm. Kosei Sakamoton, Liisa Pentin ja Liisa Risun teoksissa, sekä useissa Petri Kekoni Companyn projekteissa. Nykytanssifestivaalien ja taidetanssin kontekstien lisäksi esitysplatformeina ovat toimineet niin Savonlinnan Oopperajuhlien, Turun Kaupunginteatterin ja Hartwall Areenan suuret lavat kuin intiimit galleriatilat, klubiympäristöt ja tanssielokuvat. Taiteellisen työn lisäksi Meeri on koulututettu shiatsukäsittelijä. www.meerilempiainen.com