Keväästä 2019 lähtien Tanssivintin toiminnasta vastaavat Marika Laurén, Meeri Lempiäinen, Anna Mustonen ja Janina Rajakangas.

“On tärkeää, että Tanssivintin tunneilla ja työpajoissa oppilaita kannustetaan ajattelemaan monikossa, yksilökeskeisyyden ja kilpailun sijaan. Haluamme, että oppilaiden tasavertaisuus sekä erilaisten kehojen ja mielten arvottamattomuus ovat opetuksen perustana. Haluamme tukea oppilaan luovuutta sekä herätellä oman äänen ja taiteellisen ajattelun löytymistä kannustavassa ilmapiirissä.

Opettajamme ovat tanssin alalla toimivia, pedagogisesti kokeneita taiteilijoita. Koulullamme on nollatoleranssi kaikenlaiselle syrjinnälle ja häirinnälle.

Tanssivintti on paikka, joka tarjoaa korkeatasoisia ja lämminhenkisiä tunteja ja työpajoja edistyneille tanssin harrastajille ja ammatissa toimiville. Jo usean vuoden ajan koulumme on toiminut erityisenä tukiverkkona ja portaana niille nuorille, jotka pohtivat tanssin ammattikoulutukseen hakeutumista. Jatkamme ja kehitämme edelleen tätä työtä seuraavina vuosina.”

Tanssivintin toimintaa ylläpitää voittoa tavoittelematon yhdistys Tanssivintti ry.