REIJA WÄRE opettaa Tanssivintillä nykyjazzia ja toimii Tanssivintti-kollektiivin yhtenä vastuuopettajana.

Reijan tunti painottuu rytmin ja liikedynamiikan moninaisuuden ja tarkasti eritellyn vartalon hahmottamisen hakemiseen. Tunneilla pyritään kehittämään monenlaiseen liikemateriaaliin taipuvaa, elastista jazztanssitekniikkaa. Tuntisarjojen materiaali vaihtelee aina tarkasti eritellystä kehonosien käytöstä lattiatyöskentelyyn ja suurempiin liikeratoihin.

Reija on tehnyt koreografiaa laajasti musiikkiteatteriesityksiin, televisio-ohjelmiin ja elokuviin. Hän on kiertänyt vierailevana koreografina ympäri maailmaa ja toiminut tuomarina kuuluisissa TV-ohjelmissa kuten Nelosen ‘Dance’ sekä UMK.

Tanssivintti-kollektiivi koostuu aikuisista, jo ammatissa olevista tai ammatillisen koulutuksen käyneistä uransa taitekohdissa olevista tanssijoista. Kollektiivin jäsenet tulevat erilaisista tanssitaustoista ja pyrkimyksenä on laajentaa käsitystä tanssin eri muodoista sekä etsiä keinoja saavuttaa henkilökohtaisia tavoitteita ryhmän tai ohjaavan opettajan johdolla. Aikaisempina vuosina kollektiivin jäsenet ovat verkostoitumisen lisäksi jakaneet osaamistaan ryhmän kesken ja jopa työllistyneet erinäisten projektien tiimoilta. Ota yhteyttä infotanssivintti@gmail.com jos olet kiinnostunut hakemaan ryhmään!