ANNA MUSTONEN opettaa Tanssivintillä Heartful-joogaa, vastaa Intensiivien toiminnasta ja on yksi koulun toiminnasta vastaavista henkilöistä.

Hänen ohjaamillaan sunnuntain Heartful-joogatunneilla tehdään hatha- ja yin-joogaan pohjautuvia harjoituksia. Näillä joogatunneilla otetaan erityisesti huomioon tanssijoiden tarpeita, mutta olet lämpimästi tervetullut tunneille myös ilman tanssitaustaa!

Annan opettajuus perustuu kuuntelevalle, kehon viisautta kunnioittavalle ja ryhmän tarpeita herkästi aistivalle ohjaamiselle. Tunneilla kiinnitetään huomiota pehmeyden ja voiman rinnakkaisuuteen, hengityksen virtaukseen ja lempeyteen. Tunnit sopivat sekä aloitteleville että jo pidempään jooganneille. Annalla on pitkä kokemus kehotietoisuuden kanssa työskentelystä sekä erityinen kiinnostus ohjaamisessa käytettävään kielen mahdollisuuksiin. 

Anna työskentelee koreografina, tanssijana, tanssinopettajana ja joogaohjaajana. Hänen teoksiaan on nähty viime vuosina mm. Zodiak Uuden tanssin keskuksen ja Nykytaidetila Kutomon ohjelmistoissa sekä useilla festivaaleilla. Hänelle myönnettiin vuoden 2018 Esittävien taiteiden valtionpalkinto yhdessä cembalisti Marianna Henrikssonin kanssa. Anna on valmistunut koreografiksi (Teatterikorkeakoulu 2010), tanssijaksi (Amsterdamin teatterikorkeakoulu 2007) ja Heartful-joogaopettajaksi (Heartful Yoga Academy 200h, 2018). Anna opetti Tanssivintin nykytanssitunteja vuosina 2013-2019 ja toimi samalla Intensiivien vastaavana opettaja sekä kehitti ryhmän toimintaa. www.annamustonen.com