Viikkotunnit

 

Nykytanssi

TI ja KE

Syksyn 2019 opettajina toimivat Meeri Lempiäisen lisäksi vierailevat opettajat Minna Karttunen, Fornier Ortiz, Mirva Mäkinen ja Iiris Raipala.

Tunneilla tehdään mm. release- ja lattiatekniikkaa, improvisaatiota sekä kunkin opettajan omasta taustasta kumpuavia tanssiharjoitteita.

Tuntien taso on “edistyneet” ja ne sopivat sekä aktiivisesti treenaaville tanssijoille että tanssin ammattilaisille.

Nykytanssituntien ohjaajina toimii nykytanssin alalla aktiivisesti työskenteleviä, pedagogisesti ja taiteellisesti kokeneita tanssitaiteilijoita.

Nykyjazz

TI ja SU

op. Reija Wäre

Reijan Wäreen tunti painottuu rytmin ja liikedynamiikan moninaisuuden ja tarkasti eritellyn vartalon hahmottamisen hakemiseen.

Tunneilla pyritään kehittämään monenlaiseen liikemateriaaliin taipuvaa, elastista jazztanssitekniikkaa. Tuntisarjojen materiaali vaihtelee aina tarkasti eritellystä kehonosien käytöstä lattiatyöskentelyyn ja suurempiin liikeratoihin.

Baletti

MA ja LA

op. Maija Hänninen ja Jarmo Rastas

Balettitunneilla tehdään perinteisen tuntijärjestyksen mukaisesti tangolla tehtäviä perusharjoitteita, jonka jälkeen siirrytään keskilattiatyöskentelyyn. Keskilattialla harjoitellaan niin kehon oikeaa asentoa, piruetteja, hyppyjä kuin musikaalista ja tanssillista ilmaisua.

Opettajinamme toimivat pitkän uran tehneet baletinopettajat Maija Hänninen ja Jarmo Rastas.

Jooga

SU

op. Marika Lauren ja Anna Mustonen

Tanssivintin joogatuntien ohjaajina toimivat Heartful-joogaopettajat Anna Mustonen ja Marika Lauren. Tunnit ovat vaihdellen hatha- ja yin-joogaa.

Tunneille voivat osallistua niin joogaa vasta aloittelevat kuin pidempäänkin jooganneet.

Lempeyteen ja yksilöllisyyteen nojaava Heartful-jooga on joogatyyli, joka ei ohjaa vain yhteen oppiin, vaan antaa mahdollisuuden luottaa oman kehomielen viisauteen. Tunneilla kietoutuvat yhteen linjaavat ja palauttavat asanaharjoitukset sekä hengitys- ja meditaatioharjoitukset.

Näillä joogatunneilla otetaan erityisesti huomioon tanssijoiden tarpeita, mutta olet lämpimästi tervetullut tunneille myös ilman tanssitaustaa! Jos mahdollista, ota oma matto mukaan tunnille.

Syventävät tunnit

Tarkemmat tiedot tästä!

Lauantaiaamuisin järjestetään syventävää työpajamuotoista opetusta. Kertakäynnit ovat mahdollisia, mutta suosituksena on sitoutuminen kaikille saman opettajan opetuskerroille.

Syksyn opettajina toimivat Emma Saarelainen, David Scarantino, Emmi Venna ja Janne Aspvik.

Lisäksi joulukuussa järjestetään Petri Kekonin kolmen päivän mittainen Kekonin metodit master class -työpaja.