Viikkotunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää kun saavut paikalle ajoissa. Tunnin rahastaja ottaa vastaan maksuja 10 min ennen tunnin alkua salin edessä.

Myöskään suurelle osalle lauantaiaamujen syventävistä tunneista ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kertakäynnit ovat mahdollisia myös näille tunneille, mutta suosituksena on sitoutuminen kaikille saman opettajan opetuskerroille. Ennakkoilmoittautumista vaativista työpajoista löydät tiedot täältä.

Tanssivintin kaikki tanssitunnit on suunnattu tanssia jo jonkin verran harrastaneille tai ammatissa toimiville. Suosittelemme tunteja 16-vuotiaasta ylöspäin. Jos olet epävarma tuntien soveltuvuudesta, tule kokeilemaan muutamalle tunnille! Voit myös aina kysyä asiasta opettajalta tunnin yhteydessä.

Joogatunnit sopivat niin kokeneille kuin vasta aloittelevillekin joogaajille.

Opetus järjestetään kahdessa toimipisteessä, Aleksanterin teatterilla useassa eri salissa ja Kaapelitehtaalla Tero Saarinen Company Studiossa. Katso lukujärjestyksestä tuntien tarkemmat sijainnit.

Jos olet kiinnostunut hakemaan koulumme Intensiiveihin tai Tanssivintti-kollektiiviin, ota yhteyttä sähköpostitse: infotanssivintti(at)gmail.com. Ryhmään avautuu uusia paikkoja aina syksyn alussa, mutta voit ottaa meihin yhteyttä ympäri vuoden.

Kevätnäytös 2019, kuvassa Iiris Miettinen. kuva: Pekka Lempiäinen

Kevätnäytös 2019, kuvassa Iiris Miettinen. kuva: Pekka Lempiäinen

Kevätnäytös 2018, kuvassa Tiia Tikkala. Kuva: Ahti Bummer

Kevätnäytös 2018, kuvassa Tiia Tikkala. Kuva: Ahti Bummer